Cursus Grieks voor Gevorderden I, II en III

Wat ga ik leren?

De cursussen Grieks voor gevorderden zijn een vervolg op de cursussen Grieks voor beginners I en II. De cursussen Grieks voor gevorderden gaan verder met complexere zinnen en ingewikkeldere vocabulaire en grammatica.

Je begrijpt de belangrijkste punten van standaard thema’s waar je dagelijks mee te maken hebt in huis, op het werk of in je vrije tijd. Je kunt omgaan met de meeste situaties die je tijdens het reizen door Griekenland waarschijnlijk tegenkomt. Je werkt er naartoe om te kunnen deelnemen aan algemene gesprekken over huisvesting, sociale bijeenkomsten, woon-werkverkeer, winkelen, voeding en dieet. Je kunt gewoontes, gebeurtenissen en evenementen uit het verleden, plannen, dromen en ambities omschrijven en je kunt redenen en meningen delen.

Iedere groep heeft maximaal 8 deelnemers, om ervoor te zorgen dat jij het maximale uit de les kan halen. Je krijgt veel gelegenheid om te spreken, terwijl je ook van andere cursisten kan leren die andere vragen en ervaringen hebben.

Avondlessen Grieks voor gevorderden I, II en III

We bieden deze cursus in de avond aan, van 17.15 uur tot 19.15 uur of van 19.30 uur tot 21.30 uur. De precieze dag en tijd wordt gekozen op basis van de beschikbaarheid van de cursisten.

Online of offline?

Onze cursussen kunnen worden aangeboden als online of offline/hybdride lessen. Tijdens het aanmelden kan je je voorkeur aangeven. Na je aanmelding plannen we een intake gesprek in. Tijdens dit gesprek kunnen we jouw doelen en verwachtingen van de cursus bespreken en je niveau toetsen. Als je nog vragen hebt, kunnen we die ook tijdens dit gesprek beantwoorden.

Niveau A2 naar B1
Je docent is Stefania of Annita
12 lessen per blok
2 uur per les
300*
Methode ΚΛΙΚ στα ελληνικά επίπεδο Β1 en extra cursusmateriaal van de docent.

De verwachting is dat je hiervoor een cursus Grieks hebt gevolgd tot taalniveau A2. Als je niet zeker weet welk taalniveau je hebt, neem dan alsjeblieft contact met ons op.

*Met 3 cursisten geldt een prijs van €350,- pp.   u-pas korting – Als je een u-pas hebt, kan je je persoonlijke budget inzetten om (een deel van) de cursus te betalen of 5% korting krijgen op groepscursussen van 4 of meer cursisten (niet in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen).

Cursisten over Kookoovaja

Geen reviews gevonden

Neem een kijkje in de les

Alle cursussen

Cursus Grieks voor Beginners I

Niveau A0 naar A1 €300*

Cursus Grieks voor Beginners II

Niveau van A1 naar A2 €300**

Cursus Grieks voor Gevorderden I, II en III

Niveau A2 naar B1 €300*

Cursus Grieks voor Vergevorderden I, II en III

Niveau B1 naar B2 €300*