Nederlands voor beginners II

Wat ga ik leren?

Waar de cursus Nederlands voor beginners I stopt, gaat de cursus Nederlands voor beginners II verder. Nadat je de basis en de meest belangrijke structuren voor zinsopbouw hebt geleerd, gaan we verder met meer complexe situaties. Je leert hoe je kunt praten over gebeurtenissen in het verleden, het heden en de toekomst. Naast het algemene huiswerk krijg je ook praktische opdrachten, zodat je de nieuwe kennis gelijk in de praktijk kunt brengen.

In deze cursus komen verschillende thema’s aan bod, zoals: hoe je je vrije tijd besteed, vakanties en reizen die je hebt gemaakt, recente gebeurtenissen en het (verre) verleden, persoonlijkheid, bezoek aan de dokter, studieloopbaan en werkervaring en je huidige werk en werkzaamheden.

Iedere groep heeft maximaal acht deelnemers, om ervoor te zorgen dat jij het maximale uit de les kan halen. Je krijgt veel gelegenheid om te spreken, terwijl je ook van andere cursisten kan leren die andere vragen en ervaringen hebben.

Avondlessen en ochtendlessen

We bieden deze cursus in de avond en in de ochtend aan. Voor degenen die tijdens kantooruren werken, bieden we avondlessen. De starttijd van de avondlessen wisselt om de week. De ene week begin je om 17.15 en de andere week om 19.30. Voor degenen die niet aan kantoortijden vastzitten, bieden we ook ochtendlessen.

Niveau A1 naar A2
Samantha (Meet Samantha) or Stéphanie (Meet Stéphanie)
12 lessen per blok
2 uur per les
260
De Opmaat of Nederlands in Gang en extra cursusmateriaal van de docent

Je hebt hiervoor een cursus Nederlands voor beginners gevolgd. Als je niet zeker weet welk taalniveau je hebt, neem dan contact met ons op.

Cursisten over Kookoovaja

Lessons that you look forward to

There are a few things that in my opinion makes Kookoovaja’s teaching method stand. First are the small groups, the teacher can follow everyone and you get to know your classmates quite well. Second the variety of exercises together with the focus on speaking. What you end with are very gezellig and fun lessons that you look forward to.

Dynamic and fun

The course was dynamic and fun. The relaxed atmosphere helps to keep your attention after a hard day of work.

Jesús

Enjoying my time

Best language school in Utrecht to improve your speaking Dutch language abilities. Really enjoying my time there.

Marisia

Neem een kijkje in de les

Alle cursussen

Nederlands voor beginners I

Niveau: Niveau A0 naar A1 €260

Nederlands voor beginners II

Niveau: Niveau A1 naar A2 €260

Nederlands voor gevordenden I, II en III

Niveau: Niveau A2 naar B1 €260

Nederlands voor vergevorderden I, II en III

Niveau: niveau B1 naar B2 €260

Intensieve cursus Nederlands

Niveau: Niveau A0 naar A1 | A1 naar A2 €320*