Roemeens

Wil je in staat zijn om in het Roemeens te praten met je Roemeense partner? Vereist je werk dat je in contact bent met Roemenen? Plan je een vakantie naar Roemenië en wil je met Roemenen kunnen communiceren? Doe je zaken met Roemeense partners en wil je een beter begrip ontwikkelen van de taal en de cultuur? Kookoovaja biedt cursussen Roemeens vanaf beginners tot gevorderd niveau.

We geven les in kleine groepen, zodat we iedereen van persoonlijke feedback kunnen voorzien. Hierdoor is er echter beperkt plek. Meld je dus op tijd aan!

Nieuwe cursussen starten in september, januari en april.

Welke cursus Roemeens is voor jou geschikt?

Kookoovaja biedt cursussen Roemeens aan voor alle niveaus. Of je nu geen woord Roemeens spreekt, of dat je al gevorderd bent, je kunt altijd bij ons altijd terecht voor een cursus Roemeens.

Leer Roemeens op jouw manier

Verschillende niveaus €On request

Cursus Roemeens voor beginners l en ll

Niveau A0 tot A1 en A1 tot A2 €300**

Cursus Roemeens voor Gevorderden l en ll

Niveau A2 tot B1 €300**

Cursisten over Kookoovaja

Nothing to improve

I would recommend this course to anyone looking to learn or build on their Romanian skills. Had a really fun time learning, challenging and rewarding! Thank You
– Dan

Docent is vriendelijk en maakt Roemeens begrijpelijk.

De cursus maakt dat ik Roemeens daadwerkelijk doorontwikkel! – Hans

very pleasant and very instructive

very good experience in speaking and understanding the language
Wim

Patient, considerate teacher

I recommend Oana’s courses to anybody who needs a patient, considerate teacher with a sensitive approach, who really does her best for her students to succeed.

Evgen

Cursus Roemeens voor beginners

Is de Roemeense taal compleet nieuw voor jou? Start dan met de cursus Roemeens voor beginners! Voor deze cursus heb je helemaal geen kennis van de Roemeense taal nodig. Je leert de basis stap-voor-stap. Tijdens deze cursus Roemeens focussen we ons op spreken en uitbreiding van de woordenschat. Denk hierbij aan een eenvoudig gesprek over jezelf en het dagelijks leven. Daarnaast trainen we ook de deelvaardigheden schrijven, lezen en luisteren.

De cursus Roemeens voor beginners bestaat uit 2 delen. Na de voltooiing van de volledige cursus is jouw niveau A2.

Cursus Roemeens voor gevorderden

Heb je de beginnerscursus afgerond en wil je graag verder leren? Of heb je al een basiskennis (minimaal niveau A2) van de Roemeense taal? Start dan met onze cursus Roemeens voor gevorderden! In deze cursus werken wij aan uitdagende gesprekken en uitbreiding van je woordenshat en grammaticale kennis.

De cursus Roemeens voor gevorderden bestaat uit 3 delen. Na de voltooiing van de volledige gevorderdencursus is jouw niveau B1.

Cursus Roemeens voor vergevorderden

Deze cursus Roemeens voor vergevorderden gaat nog dieper in op verschillende onderwerpen, zoals idiomatische uitdrukkingen, Roemeense cultuur en geschiedenis, en actualiteiten in Roemenië. Het volgen van deze cursus helpt jou de vaardigheden te ontwikkelen die het voor jou makkelijk maken om, ook in complexere situaties, een gesprek gaande te houden. We focussen ons op vloeiend en spontaan spreken. Na het volgen van deze cursus ben je in staat om grotere teksten te begrijpen en kun je je mening uiten en beargumenteren.

De cursus Roemeens voor gevorderden bestaat uit 3 delen. Na de voltooiing van de volledige vergevorderdencursus is jouw niveau B2.

Twijfel je nog welke cursus Roemeens aansluit bij jouw niveau? Neem gerust contact met ons op, we adviseren je graag.

Waarom een cursus Roemeens volgen bij Kookoovaja?

De cursussen Roemeens worden door Oana gegeven. Oana heeft inmiddels 14 jaar ervaring in het lesgeven. Sinds 2015 woont en werkt ze in Nederland en heeft daarbij contact gemaakt met mensen van verschillende culturen en is opgetreden als tussenpersoon voor verschillende taalgroepen. Cursisten beschrijven haar als geduldig en attent en haar lessen als heel ontspannen en humorvol.

Kookoovaja werkt uitsluitend met kleinere klassen, onze lessen bevatten maximaal 6 deelnemers en elke les duurt twee uur. Hierdoor hebben we voldoende tijd om jou te helpen. Je krijgt veel gelegenheid om te spreken, terwijl je ook van andere cursisten kan leren die andere vragen en ervaringen hebben.

Neem een kijkje in de les