Cursus Roemeens voor beginners l en ll

Wat ga ik leren?

Van woorden, naar zinnen, naar hele dialogen tot korte artikelen, Roemeens zal zichzelf onthullen in al haar complexiteit en rijkdom. Deze twee cursussen zullen het fundament leggen van jouw Roemeens. Je leert Roemeens met een praktische insteek.

Je leert de basis van de taal onder de knie te krijgen met een woordenschat rond begroetingen, jezelf voorstellen, winkelen, het huis, (zakelijke) bijeenkomsten, de seizoenen en reizen. Daar bovenop zal je de basisprincipes van de grammatica bestuderen en het verder oefenen in je werkboek. De grammatica wordt visueel uitgelegd om cursisten te helpen de taalstructuren op de meest snelle en efficiënte manier tot zich te nemen.

Aangezien uitspraak een veeleisend onderdeel is van het aanleren van Roemeens, zal de nadruk tijdens de les liggen op het correct uitspreken van de (taal)specifieke klanken, die je ook thuis kan oefenen met behulp van de CD’s. ‘Nuttig Roemeens’ is ook een leuke en handige sectie aan het eind van elk blok, die je kan aanvullen met de tips over het dagelijkse Roemeens waarin de docent je zal voorzien.

Iedere groep heeft maximaal 6 deelnemers, om ervoor te zorgen dat jij het maximale uit de les kan halen. Je krijgt veel gelegenheid om te spreken, terwijl je ook van andere cursisten kan leren die andere vragen en ervaringen hebben.

Avondlessen Roemeens voor beginners

Wij bieden deze cursus in de avond aan, van 17.15 uur tot 19.15 uur of van 19.30 uur tot 21.30 uur. De precieze dag en tijd wordt gekozen op basis van de beschikbaarheid van de cursisten.

Niveau A0 tot A1 en A1 tot A2
Je docent is Oana
12 lessen per blok
2 uur per les*
250**
Het handboek Puls - Limba română ca limbă străină A1-A2 (Roemeens als een vreemde taal) , met daarin inbegrepen een tekstboek, werkboek en twee CD’s.

*Met 3-6 cursisten duurt een les twee uur. Met 2 cursisten duurt een les anderhalf uur.
**Met 3 cursisten geldt een prijs van €320,- pp.

Cursisten over Kookoovaja

Patient, considerate teacher

I recommend Oana’s courses to anybody who needs a patient, considerate teacher with a sensitive approach, who really does her best for her students to succeed.

Evgen

Relaxed atmosphere

Having fun while learning is vital. Oana has the ability to create a relaxed and humorous atmosphere, where the learning of a foreign language is made easier for her students.

Gerard

Neem een kijkje in de les

Alle cursussen

Leer Roemeens op jouw manier

Verschillende niveaus €On request

Cursus Roemeens voor beginners l en ll

Niveau A0 tot A1 en A1 tot A2 €250**

Cursus Roemeens voor gevorderden l en ll

Niveau A2 tot B1 €250**