Cursus Roemeens voor gevorderden l en ll

Wat ga ik leren?

Wanneer je de cursus naar A2 niveau met goed gevolg hebt doorlopen of wanneer je Roemeens van voldoende gevorderd niveau is, kan je doorstromen naar het volgende niveau. Je zult je kennis over het Roemeens verdiepen in alle aspecten van de taal: luisteren, lezen, spreken en schrijven.

De 10 hoofdstukken in het handboek voorzien de cursisten van communicatiemodellen, en behandelen we verschillende thema’s die geïllustreerd zijn om de idiomatische uitdrukkingen te ondersteunen. Je zult in staat zijn om makkelijk gesprekken te voeren in het Roemeens, gebruikmakend van een rijkere vocabulaire en complexere grammaticale structuren, wat ongetwijfeld indruk zal maken op je Roemeense gesprekspartners en tegenhangers.

Iedere groep heeft maximaal 6 deelnemers, om ervoor te zorgen dat jij het maximale uit de les kan halen. Je krijgt veel gelegenheid om te spreken, terwijl je ook van andere cursisten kan leren die andere vragen en ervaringen hebben.

Avondlessen

Wij bieden deze cursus in de avond aan, van 17.15 uur tot 19.15 uur of van 19.30 uur tot 21.30 uur. De precieze dag en tijd wordt gekozen op basis van de beschikbaarheid van de cursisten.

Niveau A2 tot B1
Je docent is Oana
12 lessen per blok
2 uur per les*
250**
Het handboek Puls - Limba română ca limbă străină A1-A2 (Roemeens als een vreemde taal), met daarin inbegrepen een tekstboek, werkboek en twee CD’s.

De verwachting is dat je hiervoor een cursus Roemeens voor beginners hebt gevolgd. Als je niet zeker weet welk taalniveau je hebt, neem dan alsjeblieft contact met ons op.

*Met 3-6 cursisten duurt een les twee uur. Met 2 cursisten duurt een les anderhalf uur.
**Met 3 cursisten geldt een prijs van €320,- pp.

Cursisten over Kookoovaja

Patient, considerate teacher

I recommend Oana’s courses to anybody who needs a patient, considerate teacher with a sensitive approach, who really does her best for her students to succeed.

Evgen

Relaxed atmosphere

Having fun while learning is vital. Oana has the ability to create a relaxed and humorous atmosphere, where the learning of a foreign language is made easier for her students.

Gerard

Neem een kijkje in de les

Alle cursussen

Leer Roemeens op jouw manier

Verschillende niveaus €On request

Cursus Roemeens voor beginners l en ll

Niveau A0 tot A1 en A1 tot A2 €250**

Cursus Roemeens voor gevorderden l en ll

Niveau A2 tot B1 €250**