Grieks

Ben je een vakantie naar Griekenland aan het plannen? Heb je een Griekse partner of vriend(in) en wil je graag met hun familie kunnen praten? Of wil je je gewoonweg verdiepen in de Griekse taal en cultuur en het beter leren begrijpen? Volg dan een cursus Grieks bij Kookoovaja! Wij bieden cursussen aan voor zowel beginners als gevorderden.

We geven les in kleine groepen, zodat we iedereen van persoonlijke feedback kunnen voorzien. Hierdoor is er echter beperkt plek. Meld je dus op tijd aan!

Nieuwe cursussen starten in september, januari en april.

Welke cursus Grieks is voor jou geschikt?

Kookoovaja biedt taalcursussen voor alle niveaus. Of je nu nog geen woord Grieks spreekt of inmiddels al vergevorderd bent, je kunt bij ons altijd terecht voor een cursus Grieks.

Cursus Grieks voor Beginners I

Niveau A0 naar A1 €325*

Cursus Grieks voor Beginners II

Niveau van A1 naar A2 €325**

Cursus Grieks voor Gevorderden I, II en III

Niveau A2 naar B1 €325*

Cursus Grieks voor Vergevorderden I, II en III

Niveau B1 naar B2 €325*
Geen reviews gevonden

Cursus Grieks voor beginners

Is de Griekse taal nog zo goed als nieuw voor je? Start dan met onze cursus Grieks voor beginners. Voor deze cursus heb je namelijk nog geen enkele kennis van de Griekse taal nodig. Je leert de basis stap-voor-stap. Tijdens deze cursus Grieks focussen we ons op spreken en uitbreiding van de woordenschat. Denk hierbij aan een eenvoudig gesprek over jezelf en het dagelijks leven. Daarnaast trainen we ook de deelvaardigheden schrijven, lezen en luisteren, waar het Griekse alfabet en de uitspraak ook deel van uitmaken.

We werken met de beginnerscursus toe naar het taalniveau A2.

Cursus Grieks voor gevorderden

Heb je de beginnerscursus afgerond en wil je graag verder leren? Of heb je al een basiskennis (minimaal niveau A2) van de Griekse taal? Start dan met onze cursus Grieks voor gevorderden! Hierbij werken we aan complexere gesprekken en uitbreiding van je grammaticale kennis en vocabulaire.

De cursus Grieks voor gevorderden bestaat uit 3 delen. Na voltooiing van de volledige gevorderdencursus is jouw niveau minimaal B1.

Cursus Grieks voor vergevorderden

Deze cursus Grieks voor vergevorderden gaat nog dieper in op gespreksonderwerpen zoals sport, reizen, het milieu, gezondheid, onderwijs en cultuur. Het volgen van deze cursus helpt jou de skills te ontwikkelen die het voor jou mogelijk maken om eenvoudig, ook in complexere situaties, een vloeiend en spontaan gesprek te hebben. Je kunt na het volgen van de lessen duidelijke en detailleerde teksten schrijven en meningen en argumenten uiten.

Twijfel je welke cursus Grieks aansluit bij jouw niveau? Neem gerust contact met ons op, we adviseren je graag.

Waarom een cursus Grieks bij Kookoovaja volgen?

De cursus Grieks wordt door Vasso gegeven. Zij heeft inmiddels 8 jaar ervaring met het geven van zowel Griekse als Engelse taalcursussen. Cursisten omschrijven haar als enthousiast en kundig en haar lessen als zeer aangenaam.

Kookoovaja werkt uitsluitend met kleinere klassen, onze lessen bevatten maximaal 8 deelnemers. Lessen duren 2 uur. Hierdoor hebben we voldoende tijd om jou te helpen. Daarnaast kun je ook veel leren van je medecursisten en onderling ervaringen uitwisselen.

Neem een kijkje in de les