Nederlands

Kun je niet wachten om meer te zeggen dan ‘dankjewel’ en ‘alsjeblieft’? Zoek je een kans om je Nederlandse spreekvaardigheid verder te ontwikkelen? Ben je van plan om in Nederland te blijven en wil je je Nederlands verbeteren? Volg dan een cursus Nederlands bij Kookoovaja! Kies voor een cursus Nederlands, van beginners tot vergevorderden.

We geven les in kleine groepen, zodat we iedereen van persoonlijke feedback kunnen voorzien. Hierdoor is er echter beperkt plek. Meld je dus op tijd aan!

Er starten nieuwe cursussen in september, januari en april.

Welke cursus Nederlands is het beste voor jou?

Kookoovaja biedt taalcursussen aan op alle niveaus. Of je nu nog geen Nederlands spreekt, of dat je de taal al behoorlijk goed beheerst, er is altijd een cursus Nederlands die bij jou past.

Nederlands voor Beginners I

Niveau A0 naar A1 €300

Nederlands voor Beginners II

Niveau A1 naar A2 €300

Nederlands voor Gevordenden I, II en III

Niveau A2 naar B1 €300

Nederlands voor Vergevorderden I, II en III

Niveau B1 naar B2 €300

Intensieve cursus Nederlands

Niveau A0 naar A1 | A1 naar A2 | A2 to B1 deel I €355*

Dutch semi-intensive

Level A0 to A1 €300

Cursisten over Kookoovaja

professional school

Kookoovaja is a professional school where you can learn Dutch in a nice atmosphere in small groups and improve your speaking.

Marta

strongly recommend this course

I have been part of Kookoovaja for over a year now, and I am very satisfied with the way the lesson is organized. There is a variety of exercises which improve the speaking, reading and other language skills in general by interacting a lot. I would strongly recommend this course!
Diana

Keep up the nice job!

I would describe kookouvaja’s learning methods with 3 words: Innovative, interactive, fun! Keep up the nice job!
Georgios

Cursus Nederlands voor beginners

Is de Nederlandse taal nog compleet nieuw voor jou? Begin dan met een cursus Nederlands voor beginners. Voor deze cursus heb je geen voorkennis van de Nederlandse taal nodig. Je leert stap-voor-stap de basis. Tijdens deze cursus Nederlands focussen we ons op spreken en uitbreiding van de woordenschat. Je begint met over jezelf te kunnen vertellen en je voert korte gesprekken over het dagelijks leven. Tegelijkertijd trainen we ook de deelvaardigheden schrijven, lezen en luisteren.

De cursus Nederlands voor beginners bestaat uit twee delen. Aan het eind van de cursus heb je taalniveau A2 behaald.

Cursus Nederlands voor gevorderden

Heb je de cursus voor beginners afgerond en wil je graag verder leren? Of heb je al basiskennis (op ten minste A2 niveau of hoger) van de Nederlandse taal? Start dan met onze cursus Nederlands voor gevorderden! In deze cursus werken we aan complexere gesprekken en uitbreiding van je grammaticale kennis en vocabulaire.

De cursus Nederlands voor gevorderden bestaat uit drie delen. Aan het eind van de cursus heb je taalniveau B1 behaald.

Cursus Nederlands voor vergevorderden

Deze cursus Nederlands op vergevorderd niveau gaat nog dieper in op onderwerpen van algemeen belang of hete hangijzers, zoals maatschappelijke thema’s, politiek, life style keuzes, etc. Je ontwikkelt vaardigheden die nodig zijn om makkelijk een gesprek gaande te houden, ook in complexere situaties. Hierbij ligt de focus op vloeiend en spontaan taalgebruik. Na deze cursus ben je in staat om grotere teksten te begrijpen en kun je jouw mening en argumenten uitdrukken.

De cursus Nederlands voor vergevorderden bestaat uit drie delen. Aan het eind van de cursus heb je taalniveau B2 behaald.

Weet je niet zeker welke cursus het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies.

Waarom een cursus Nederlands volgen bij Kookoovaja?

 Samantha, Ellen en Brecht geven de cursussen Nederlands. Samantha heeft meer dan acht jaar intensieve ervaring met het lesgeven van Nederlands als tweede taal. Cursisten omschrijven haar als toegewijd en geduldig. Haar lessen zijn erg plezierig en leuk om te volgen. Ellen en Brecht hebben zich in 2021 bij het team gevoegd en met hun expertise complementeren ze het Kookoovaja docententeam.

Kookoovaja werkt uitsluitend in kleine groepen. Iedere groep heeft maximaal acht deelnemers en elke les duurt twee uur. Hierdoor hebben we voldoende tijd om jou te helpen. Je krijgt veel gelegenheid om te spreken, terwijl je ook van andere cursisten kan leren die andere vragen en ervaringen hebben.

Neem een kijkje in de les