Italiaans

Ben je een vakantie naar Italië aan het plannen en wil je meer kunnen zeggen dan “pizza” en “ciao”? Heb je Italiaanse familie, vrienden of geliefden en wil je in hun taal kunnen communiceren? Of wil je je gewoon verdiepen in deze mooie taal en vertrouwd raken met de Italiaanse cultuur? Kookoovaja biedt cursussen Italiaans vanaf het beginners tot het gevorderd niveau. Deze cursussen behandelen ook de cultuur, geografie en de culinaire aspecten van de 20 regio’s van Italië en zijn ontwikkeld om makkelijk aangepast te kunnen worden aan de specifieke wensen en interesses van de cursist.

We geven les in kleine groepen, zodat we iedereen van persoonlijke feedback kunnen voorzien. Hierdoor is er echter beperkt plek. Meld je dus op tijd aan!

Nieuwe cursussen starten in september, januari en april.

Welke cursus Italiaans is voor jou geschikt?

Kookoovaja biedt cursussen Italiaans aan voor alle niveaus. Of je nu geen woord Italiaans spreekt, of dat je al gevorderd bent, je kunt altijd bij ons altijd terecht voor een cursus Italiaans.

Cursus Italiaans voor Beginners l

Niveau A0 tot A1 €260**

Cursus Italiaans voor Beginners ll

Niveau A1 tot A2 €260**

Cursus Italiaans spreken tijdens je vakantie

€260**

Gespecialiseerde cursus Italiaans op aanvraag

Verschillende niveaus €On request

Cursus Italiaans voor vergevorderden I, II and III

Level B1 to B2+ €260**

Cursus Italiaans voor gevorderden I, II and III

Niveau A2 to B1 €260**

Cursisten over Kookoovaja

Really enjoy it

I learn italian from Valentina and I really enjoy it. It’s not only about the language but i’ve the opportunity to learn about the italian culture as well. Grazie 🙂

moldovayanna – Google review

Very good teacher

Valentina is a very good teacher. Since she studied languages her whole life, she knows what it means to be a student and she is always willing to give you tricks and tips when you are learning a foreign language. She is passionate, patient, competent, and she always knows how to make the classes fun.

Laura

Cursus Italiaans voor op vakantie

Plan je een vakantie naar Italië en wil jij je kunnen begeven onder de lokale bevolking? De cursus Italiaans voor op vakantie is gericht op specifieke vocabulaire en gesprekken die handig zijn wanneer je op vakantie bent. Je zult leren hoe een bestelling te plaatsen in een café of restaurant, hoe de weg te vragen en informatie over hotels, musea en kampeerterreinen, hoe een dagjestrip te boeken, een taxi te bestellen en gebruik te maken van het openbaar vervoer. Daarnaast zal je extra lesmateriaal doornemen over de Italiaanse cultuur (bijv. kunst, monumenten, geografie en bezienswaardigheden), dat zal worden bepaald aan de hand van je eigen interesses en vakantiebestemmingen.

Cursus Italiaans voor beginners

Is de Italiaanse taal compleet nieuw voor jou? Start dan met de cursus Italiaans voor beginners! Voor deze cursus heb je helemaal geen kennis van de Italiaanse taal nodig. Je leert de basis stap-voor-stap. Tijdens deze cursus Italiaans focussen we ons op spreken en uitbreiding van de woordenschat. Denk hierbij aan een eenvoudig gesprek over jezelf en het dagelijks leven. Daarnaast trainen we ook de deelvaardigheden schrijven, lezen en luisteren.

De cursus Italiaans voor beginners bestaat uit twee delen. Aan het eind daarvan heb je niveau A2 bereikt.

Cursus Italiaans voor gevorderden

Heb je de beginnerscursus afgerond en wil je graag verder leren? Of heb je al een basiskennis (minimaal niveau A2) van de Italiaanse taal? Start dan met onze cursus Italiaans voor gevorderden. In deze cursus werken wij aan complexere gesprekken en uitbreiding van je grammaticale kennis en vocabulaire, om een niveau te bereiken dat je in staat stelt om makkelijk met de Italianen om te gaan.

De cursus Italiaans voor gevorderden bestaat uit 2 delen. Na de voltooiing van de volledige gevorderdencursus is jouw niveau B1.

Cursus Italiaans voor vergevorderden

Deze cursus Italiaans voor vergevorderden gaat nog dieper in op taalgebruik in verschillende sectoren, zoals juridisch, medisch, economisch, filosofisch en politiek. Het volgen van deze cursus helpt jou de vaardigheden te ontwikkelen die het voor jou makkelijk maken om, ook in complexere situaties, een gesprek gaande te houden. We focussen ons op vloeiend en spontaan spreken. Na het volgen van deze cursus ben je in staat om grotere teksten te begrijpen en kun je je meningen en argumenten uiten.

De cursus Italiaans voor gevorderden bestaat uit 3 delen. Na de voltooiing van de volledige gevorderdencursus is jouw niveau B2.

Twijfel je welke cursus Italiaans aansluit bij jouw niveau? Neem gerust contact met ons op, we adviseren je graag.

 

Waarom een cursus Italiaans bij Kookoovaja volgen?

De cursussen Italiaans worden door Valentina gegeven. Ze heeft jarenlange ervaring als docent  Italiaans en Engels en is gespecialiseerd in de Nederlandse en Italiaanse taal en cultuur en Interculturele en linguïstische bemiddeling. Cursisten omschrijven haar als gepassioneerd, geduldig en competent en haar lessen als heel leuk.

Kookoovaja werkt uitsluitend met kleinere klassen, onze lessen bevatten maximaal 6 deelnemers en elke les duurt twee uur. Hierdoor hebben we voldoende tijd om jou te helpen. Je krijgt veel gelegenheid om te spreken, terwijl je ook van andere cursisten kan leren die andere vragen en ervaringen hebben.

Neem een kijkje in de les