Docenten

Annita

Annita

Docent Grieks – Het is hartstikke fijn om met mensen samen te werken die de Griekse taal willen leren en zich willen verbinden met de Griekse cultuur. Ik word er blij van om mijn cursisten de weg te wijzen door Griekenland, door les te geven in deze unieke taal.

Learn more about Annita
Aspa

Aspa

Docent Grieks – In mijn lessen geniet ik ervan om, naast de taal, ook over de cultuur, de mensen en de Griekse keuken te spreken. Deze elementen brengen de lessen en het lesmateriaal echt tot leven. Voor mij bestaat het leren van een taal niet alleen uit het verzamelen van kennis, maar ook uit het jezelf onderdompelen in een nieuwe cultuur en het zien van het land en de mensen op een nieuwe manier.

Learn more about Aspa
Brecht

Brecht

Docent Nederlands – In mijn ervaring is het leren van een taal de sleutel tot een land, haar mensen en de cultuur. Voor mij zijn samenwerken, spreken en interactief werken belangrijk in een les: zo leer je met plezier een nieuwe taal!

Learn more about Brecht
Federica

Federica

docent Italiaans – Ik ben gepassioneerd in het overbrengen van deze mooie taal, de geschiedenis en de rijke cultuur aan mijn cursisten. Ik geloof dat lesgeven immersief en betekenisvol moet zijn, gestructureerd en toch leuk.

Learn more about Federica
Joost

Joost

Docent Nederlands – Ik sta voor speelse en activerende lessen, functionele leerdoelen en plezier in het leren. Elke cursist leert op zijn/haar eigen manier en door samen te leren en het simuleren van realistische situaties, wil ik het gat tussen het leslokaal en de echte wereld zo klein mogelijk maken. Hoe ziet jouw Nederlandse bevelingswereld eruit en hoe gaan we die vergroten?

Learn more about Joost
Margarita

Margarita

Dutch teacher – The strength of Margarita’s approach is the ability to relate to the native language of the learner and to respond to the specific ways people acquire a language and their own objectives. She engages her students with flexibility, broad cultural knowledge and sense of humor.

Learn more about Margarita
Nicole

Nicole

Dutch teacher – more information coming soon

Learn more about Nicole
Pauline

Pauline

Dutch teacher – more information coming soon

Learn more about Pauline
Samantha

Samantha

Docent Nederlands – Ik wil mijn liefde voor het leren van talen doorgeven aan iedereen in de klas en elke les weer. Ik wil het beste uit de cursisten halen door een prettige leeromgeving te creëren en oprechte interesse te tonen, zodat we deze puzzel samen kunnen ‘uitvogelen’. Creatieve oplossingen vinden om moeilijke grammaticale structuren uit te leggen of om zelfs de stille cursisten te motiveren om te praten zijn uitdagingen die ik met plezier aanpak.

Learn more about Samantha
Sarah

Sarah

docent Engels – Cursisten omschrijven me als geduldig, grappig, warm en een uitstekende luisteraar. Ik activeer cursisten door te kiezen voor materiaal en activiteiten die passen bij hun behoeftes, niveau en leerstijl. Door de lessen zo cursist-gericht als mogelijk te maken, is het mijn doel om het meeste uit de lessen te halen.

Learn more about Sarah
Stefania

Stefania

Docent Grieks – Ik geloof dat taal niet alleen de sleutel tot een cultuur en land is, maar ook tot de ziel en geest van de mensen. Al meerdere jaren ben ik docent Grieks en ik vind het heerlijk! In mijn lessen bespreken we de huidige situatie van de Griekse wereld, mijn en jouw eigen ervaringen met Griekenland, het eten, de muziek, films en veel meer.

Learn more about Stefania
Valentina

Valentina

Docent Italiaans – Talen zijn altijd één van mijn grootste passies geweest. Ik geloof dat het leren van vreemde talen en culturen je geest openstelt en dat het een vervullende en uitdagende ervaring is.

Learn more about Valentina
Vasso

Vasso

Docent Grieks – Mensen begeleiden door hun proces van een nieuwe taal leren, is als naar de wereld kijken met een nieuw paar ogen. Grieks doceren vind ik in het bijzonder plezierig, omdat het me de mogelijkheid geeft om gebruik te maken van mijn ‘nerd-zijn’ met betrekking tot mijn taal en cultuur: het is mijn wereld die we samen ontdekken!

Learn more about Vasso