Docenten

Doris

Doris

Docent Nederlands – In mijn lessen pas ik een principe uit de wereld van het improvisatietheater toe: “falen met plezier”.  Als je geen fouten maakt, leer je namelijk niets. Dus cursisten móeten fouten maken in mijn lessen, en ik leer ze om daar plezier in te hebben.

Learn more about Doris
Gabi

Gabi

De drie pijlers van mijn trainingen zijn: lol in leren, aandacht voor de cursist en praten, praten, praten. Wanneer ik met nieuwe cursisten aan de slag ga, luister en kijk ik goed naar mijn cursisten en zoek materiaal en werkvormen die bij die personen en de situatie aansluiten. Wat is het doel van de training voor de cursisten en wat denk ik dat ze nodig hebben?

Learn more about Gabi
Oana

Oana

Docent Roemeens en Engels – Roemeens en Engels lesgeven bij Kookoovaja is zo’n avontuur en ik verwelkom elke cursist die dit met mij wil delen. Gezien mijn achtergrond in de journalistiek zijn nieuwsgierigheid, communicatievermogen, onderzoekszucht en dorst naar kennis essentiële eigenschappen van de manier waarop ik leer en op mijn beurt onderwijs.

Learn more about Oana
Samantha

Samantha

Docent Nederlands – Ik wil mijn liefde voor het leren van talen doorgeven aan iedereen in de klas en elke les weer. Ik wil het beste uit de cursisten halen door een prettige leeromgeving te creëren en oprechte interesse te tonen, zodat we deze puzzel samen kunnen ‘uitvogelen’. Creatieve oplossingen vinden om moeilijke grammaticale structuren uit te leggen of om zelfs de stille cursisten te motiveren om te praten zijn uitdagingen die ik met plezier aanpak.

Learn more about Samantha
Stephania

Stephania

Docent Grieks – Ik geloof dat taal niet alleen de sleutel tot een cultuur en land is, maar ook tot de ziel en geest van de mensen. Al meerdere jaren ben ik docent Grieks en ik vind het heerlijk! In mijn lessen bespreken we de huidige situatie van de Griekse wereld, mijn en jouw eigen ervaringen met Griekenland, het eten, de muziek, films en veel meer.

Learn more about Stephania
Stéphanie

Stéphanie

Docent Frans en Nederlands – Ik heb altijd al van taal gehouden. Wat het blootlegt en hoe het je voor een raadsel stelt, hoe het omgaat met de waarheid en de verbeelding uitdaagt. Het is de meest in het oog liggende en tegelijkertijd de meest magische manier van onszelf uiten en je omgeving begrijpen.

Learn more about Stéphanie
Valentina

Valentina

Docent Italiaans – Talen zijn altijd één van mijn grootste passies geweest. Ik geloof dat het leren van vreemde talen en culturen je geest openstelt en dat het een vervullende en uitdagende ervaring is.

Learn more about Valentina
Vasso

Vasso

Docent Grieks – Mensen begeleiden door hun proces van een nieuwe taal leren, is als naar de wereld kijken met een nieuw paar ogen. Grieks doceren vind ik in het bijzonder plezierig, omdat het me de mogelijkheid geeft om gebruik te maken van mijn ‘nerd-zijn’ met betrekking tot mijn taal en cultuur: het is mijn wereld die we samen ontdekken!

Learn more about Vasso