Docenten

Aspa

Aspa

Docent Grieks – In mijn lessen geniet ik ervan om, naast de taal, ook over de cultuur, de mensen en de Griekse keuken te spreken. Deze elementen brengen de lessen en het lesmateriaal echt tot leven. Voor mij bestaat het leren van een taal niet alleen uit het verzamelen van kennis, maar ook uit het jezelf onderdompelen in een nieuwe cultuur en het zien van het land en de mensen op een nieuwe manier.

Learn more about Aspa
Gabi

Gabi

Docent Nederlands – De drie pijlers van mijn trainingen zijn: lol in leren, aandacht voor de cursist en praten, praten, praten. Wanneer ik met nieuwe cursisten aan de slag ga, luister en kijk ik goed naar mijn cursisten en zoek materiaal en werkvormen die bij die personen en de situatie aansluiten. Wat is het doel van de training voor de cursisten en wat denk ik dat ze nodig hebben?

Learn more about Gabi
Marieke

Marieke

Docent Nederlands – De cursisten kruipen bij mij langzaam uit hun schulp en na een paar lessen spreken ze hun eerste zinnen Nederlands, zingen ze Nederlandse liedjes mee, lopen ze rond om Nederlandse woorden te vangen en praten we over de verschillen in de diverse culturen die samen in het klaslokaal zijn. En ondertussen pikken de cursisten impliciet heel wat ‘saaie’ grammatica mee van Nederlandse taal.

Learn more about Marieke
Michael

Michael

Docent Nederlands – Hard werken en plezier hebben, dat is mijn motto. Een les heeft net zo goed een leuke grap nodig als duidelijke leerdoelen. Met af en toe eens een beetje muziek. Om eerlijk te zijn kan ik niet zonder muziek.

Learn more about Michael
Oana

Oana

Docent Roemeens en Engels – Roemeens en Engels lesgeven bij Kookoovaja is zo’n avontuur en ik verwelkom elke cursist die dit met mij wil delen. Gezien mijn achtergrond in de journalistiek zijn nieuwsgierigheid, communicatievermogen, onderzoekszucht en dorst naar kennis essentiële eigenschappen van de manier waarop ik leer en op mijn beurt onderwijs.

Learn more about Oana
Samantha

Samantha

Docent Nederlands – Ik wil mijn liefde voor het leren van talen doorgeven aan iedereen in de klas en elke les weer. Ik wil het beste uit de cursisten halen door een prettige leeromgeving te creëren en oprechte interesse te tonen, zodat we deze puzzel samen kunnen ‘uitvogelen’. Creatieve oplossingen vinden om moeilijke grammaticale structuren uit te leggen of om zelfs de stille cursisten te motiveren om te praten zijn uitdagingen die ik met plezier aanpak.

Learn more about Samantha
Stefania

Stefania

Docent Grieks – Ik geloof dat taal niet alleen de sleutel tot een cultuur en land is, maar ook tot de ziel en geest van de mensen. Al meerdere jaren ben ik docent Grieks en ik vind het heerlijk! In mijn lessen bespreken we de huidige situatie van de Griekse wereld, mijn en jouw eigen ervaringen met Griekenland, het eten, de muziek, films en veel meer.

Learn more about Stefania
Valentina

Valentina

Docent Italiaans – Talen zijn altijd één van mijn grootste passies geweest. Ik geloof dat het leren van vreemde talen en culturen je geest openstelt en dat het een vervullende en uitdagende ervaring is.

Learn more about Valentina
Vasso

Vasso

Docent Grieks – Mensen begeleiden door hun proces van een nieuwe taal leren, is als naar de wereld kijken met een nieuw paar ogen. Grieks doceren vind ik in het bijzonder plezierig, omdat het me de mogelijkheid geeft om gebruik te maken van mijn ‘nerd-zijn’ met betrekking tot mijn taal en cultuur: het is mijn wereld die we samen ontdekken!

Learn more about Vasso