Docenten

Aspa

Aspa

Docent Grieks – In mijn lessen geniet ik ervan om, naast de taal, ook over de cultuur, de mensen en de Griekse keuken te spreken. Deze elementen brengen de lessen en het lesmateriaal echt tot leven. Voor mij bestaat het leren van een taal niet alleen uit het verzamelen van kennis, maar ook uit het jezelf onderdompelen in een nieuwe cultuur en het zien van het land en de mensen op een nieuwe manier.

Learn more about Aspa
Brecht

Brecht

read more about Brecht soon! We will be updating this page any time now…

Learn more about Brecht
Ellen

Ellen

Dutch teacher – read more about Ellen soon!

Learn more about Ellen
Oana

Oana

Docent Roemeens en Engels – Roemeens en Engels lesgeven bij Kookoovaja is zo’n avontuur en ik verwelkom elke cursist die dit met mij wil delen. Gezien mijn achtergrond in de journalistiek zijn nieuwsgierigheid, communicatievermogen, onderzoekszucht en dorst naar kennis essentiële eigenschappen van de manier waarop ik leer en op mijn beurt onderwijs.

Learn more about Oana
Samantha

Samantha

Docent Nederlands – Ik wil mijn liefde voor het leren van talen doorgeven aan iedereen in de klas en elke les weer. Ik wil het beste uit de cursisten halen door een prettige leeromgeving te creëren en oprechte interesse te tonen, zodat we deze puzzel samen kunnen ‘uitvogelen’. Creatieve oplossingen vinden om moeilijke grammaticale structuren uit te leggen of om zelfs de stille cursisten te motiveren om te praten zijn uitdagingen die ik met plezier aanpak.

Learn more about Samantha
Stefania

Stefania

Docent Grieks – Ik geloof dat taal niet alleen de sleutel tot een cultuur en land is, maar ook tot de ziel en geest van de mensen. Al meerdere jaren ben ik docent Grieks en ik vind het heerlijk! In mijn lessen bespreken we de huidige situatie van de Griekse wereld, mijn en jouw eigen ervaringen met Griekenland, het eten, de muziek, films en veel meer.

Learn more about Stefania
Valentina

Valentina

Docent Italiaans – Talen zijn altijd één van mijn grootste passies geweest. Ik geloof dat het leren van vreemde talen en culturen je geest openstelt en dat het een vervullende en uitdagende ervaring is.

Learn more about Valentina
Vasso

Vasso

Docent Grieks – Mensen begeleiden door hun proces van een nieuwe taal leren, is als naar de wereld kijken met een nieuw paar ogen. Grieks doceren vind ik in het bijzonder plezierig, omdat het me de mogelijkheid geeft om gebruik te maken van mijn ‘nerd-zijn’ met betrekking tot mijn taal en cultuur: het is mijn wereld die we samen ontdekken!

Learn more about Vasso