Docent: Nicole

Over

Mijn uitdaging is om iedereen te activeren en enthousiast te maken om Nederlands te spreken en te leren. Om veel te oefenen en jullie aan het woord te laten. Ik zal altijd zoeken naar manieren om de les leuk en inspirerend te maken, met oog voor ieders manier en niveau van leren. Want; een dag niet geleerd (of gelachen) is een dag niet geleefd.

Ik hoor regelmatig cursisten die een cursus starten verzuchten dat Nederlands een hele moeilijke taal is. Graag bewijs ik je van het tegendeel. Daarom zal ik je tijdens mijn lessen uitnodigen Nederlands te spreken en met verschillende praktijksituaties te oefenen. Zodra je meer en meer merkt dat Nederlands helemaal niet zo moeilijk is, en er nog plezier in krijgt ook, dan ben ik een tevreden docent 🙂

Korte cv

Na ruim 30 jaar als communicatieadviseur en redacteur gewerkt te hebben, in Nederland en het buitenland, heb ik het roer omgegooid en me bekwaamd als docent NT2. Nu breng ik met veel plezier mijn liefde voor de Nederlandse taal over aan groepjes leerlingen vanuit allerlei culturele en taal-achtergronden.