Cursus Italiaans spreken tijdens je vakantie

Wat ga ik leren?

De cursus Italiaans spreken voor op vakantie is gericht op specifieke vocabulaire en gesprekken die handig zijn wanneer je op vakantie bent. Je raakt vertrouwd met de beginselen van de Italiaanse taal om het op vakantie te kunnen spreken. Je leert jezelf voorstellen, iemand groeten en vragen stellen. Daarnaast kan je na de cursus iets bestellen in een café of restaurant, de weg vragen en informatie opvragen over hotels, musea en kampeerterreinen, een daguitje boeken, een taxi bestellen en gebruik maken van het openbaar vervoer.

Bovendien zal je extra lesmateriaal doornemen over de Italiaanse cultuur (bijv. kunst, monumenten, geografie en bezienswaardigheden), dat zal worden bepaald aan de hand van je eigen interesses en vakantiebestemming.

Iedere groep heeft maximaal 8 deelnemers, om ervoor te zorgen dat jij het maximale uit de les kan halen. Je krijgt veel gelegenheid om te spreken, terwijl je ook van andere cursisten kan leren die andere vragen en ervaringen hebben.

Avondlessen Italiaans spreken

Wij bieden deze cursus in de avond aan, van 17.15 uur tot 19.15 uur of van 19.30 uur tot 21.30 uur. De precieze dag en tijd wordt gekozen, op basis van de beschikbaarheid van de cursisten.

Online of offline?

Onze cursussen kunnen worden aangeboden als online of offline/hybride lessen. Tijdens het aanmelden kan je je voorkeur aangeven. Na je aanmelding plannen we een intake gesprek in. Tijdens dit gesprek kunnen we jouw doelen en verwachtingen van de cursus bespreken en je niveau toetsen. Als je nog vragen hebt, kunnen we die ook tijdens dit gesprek beantwoorden.

Niveau A0 naar A1
Je docent is Valentina
12 lessen per blok
2 uur per les
300*
De docent brengt eigen materiaal

Kennis van het Italiaans is niet vereist, maar kennis van het Nederlands of Engels is nodig voor het begin.

*Met 3 cursisten geldt een prijs van €350,- pp.

 

u-pas korting – Als je een u-pas hebt, kan je je persoonlijke budget inzetten om (een deel van) de cursus te betalen of 5% korting krijgen op groepscursussen van 4 of meer cursisten (niet in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen).

Cursisten over Kookoovaja

Geduldige en vriendelijke lerares

De Italiaanse les wordt gegeven door een geduldige, vriendelijke lerares die goed weet hoe ze iets moet overbrengen en zelf veel kennis van zaken heeft waardoor ze goed uitleg kan geven. – Nienke

Great teacher!

If you do Italian with Kookoovaja, do yourself a favour and go for Valentina as teacher. She makes the class fun and keeps energy in!
– Tom

Echt een aanrader!

De perfecte manier om een nieuwe taal te leren. En ook al kan het ivm Corona niet fysiek, het les hebben via video gaat prima, en scheelt ook weer reistijd. Valentina is een goede en leuke docent. Ze weet ook veel van de cultuur en geschiedenis. Echt een aanrader! Natascha

Creative methods and focus on grammar

I really liked the teacher, the focus on grammar which allowed me to really progress to a higher level of linguistic understanding, the conversation in the class in Italian, the creative teaching methods e.g. incorporating music.
Elizabeth

Neem een kijkje in de les

Alle cursussen

Cursus Italiaans voor Beginners l

Niveau A0 tot A1 €300*

Cursus Italiaans voor Beginners ll

Niveau A1 tot A2 €300*

Cursus Italiaans spreken tijdens je vakantie

Niveau A0 naar A1 €300*

Gespecialiseerde cursus Italiaans op aanvraag

Verschillende niveaus €On request

Cursus Italiaans voor vergevorderden I, II and III

Level B1 to B2+ €300*

Cursus Italiaans voor gevorderden I, II and III

Niveau A2 to B1 €300*