Cursus Italiaans voor Beginners l

Wat ga ik leren?

In de beginnerscursus leren wij de basisbeginselen van het Italiaans. We beginnen met de klanken van de taal en we leren over onszelf te spreken en korte gesprekken te voeren over het dagelijks leven. Wij zullen ons in het bijzonder richten op het voorstellen van onszelf, vertellen over onze hobby’s, een bestelling plaatsen in een café of restaurant, vertellen over ons werk, het maken van afspraken en het wijzen en vragen van de weg. Ook zullen wij extra materiaal doornemen over de Italiaanse cultuur (bijv. muziek, voeding, gebaren, monumenten en geografie).

Iedere groep heeft maximaal 6 deelnemers, om ervoor te zorgen dat jij het maximale uit de les kan halen. Je krijgt veel gelegenheid om te spreken, terwijl je ook van andere cursisten kan leren die andere vragen en ervaringen hebben.

Avondlessen Italiaans voor beginners I

Wij bieden deze cursus in de avond aan, van 17.15 uur tot 19.15 uur of van 19.30 uur tot 21.30 uur. De precieze dag en tijd wordt gekozen op basis van de beschikbaarheid van de cursisten.

Online of offline?

Onze cursussen kunnen worden aangeboden als online of offline/hybdride lessen. Tijdens het aanmelden kan je je voorkeur aangeven. Na je aanmelding plannen we een intake gesprek in. Tijdens dit gesprek kunnen we jouw doelen en verwachtingen van de cursus bespreken en je niveau toetsen. Als je nog vragen hebt, kunnen we die ook tijdens dit gesprek beantwoorden.

Niveau A0 tot A1
Je docent is Valentina
12 lessen per blok
2 uur per les*
260**
Methode Nuovo Espresso 1 in combinatie met extra cursusmateriaal voorzien door de docent.

Kennis van het Italiaans is niet vereist, maar een redelijke kennis van het Nederlands of Engels is nodig voor het begin.

*Met 3-6 cursisten duurt een les twee uur. Met 2 cursisten duurt een les anderhalf uur.
**Met 3 cursisten geldt een prijs van €290,- pp.

 

u-pas korting – Als je een u-pas hebt, kan je je persoonlijke budget inzetten om (een deel van) de cursus te betalen of 5% korting krijgen op groepscursussen van 4 of meer cursisten (niet in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen).

Cursisten over Kookoovaja

Really enjoy it

I learn italian from Valentina and I really enjoy it. It’s not only about the language but i’ve the opportunity to learn about the italian culture as well. Grazie 🙂

moldovayanna – Google review

Very good teacher

Valentina is a very good teacher. Since she studied languages her whole life, she knows what it means to be a student and she is always willing to give you tricks and tips when you are learning a foreign language. She is passionate, patient, competent, and she always knows how to make the classes fun.

Laura

Neem een kijkje in de les

Alle cursussen

Cursus Italiaans voor Beginners l

Niveau A0 tot A1 €260**

Cursus Italiaans voor Beginners ll

Niveau A1 tot A2 €260**

Cursus Italiaans spreken tijdens je vakantie

€260**

Gespecialiseerde cursus Italiaans op aanvraag

Verschillende niveaus €On request

Cursus Italiaans voor vergevorderden I, II and III

Level B1 to B2+ €260**

Cursus Italiaans voor gevorderden I, II and III

Niveau A2 to B1 €260**