Cursus Italiaans voor Beginners l

Wat ga ik leren?

In de beginnerscursus leren wij de basisbeginselen van het Italiaans. We beginnen met de klanken van de taal en we leren over onszelf te spreken en korte gesprekken te voeren over het dagelijks leven. Wij zullen ons in het bijzonder richten op het voorstellen van onszelf, vertellen over onze hobby’s, een bestelling plaatsen in een café of restaurant, vertellen over ons werk, het maken van afspraken en het wijzen en vragen van de weg. Ook zullen wij extra materiaal doornemen over de Italiaanse cultuur (bijv. muziek, voeding, gebaren, monumenten en geografie).

Iedere groep heeft maximaal 8 deelnemers, om ervoor te zorgen dat jij het maximale uit de les kan halen. Je krijgt veel gelegenheid om te spreken, terwijl je ook van andere cursisten kan leren die andere vragen en ervaringen hebben.

Avondlessen Italiaans voor beginners I

Wij bieden deze cursus in de avond aan, van 17.15 uur tot 19.15 uur of van 19.30 uur tot 21.30 uur. De precieze dag en tijd wordt gekozen op basis van de beschikbaarheid van de cursisten.

On-line or off-line?

Our courses can be offered either on-line or in the classroom/hybrid class. During the application process you can give your preference. After applying we set up an intake meeting. During the intake meeting we discuss your goals and expectation for the course and we assess your level. If you have any questions, we can also answer them in that conversation.

Niveau A0 tot A1
Je docent is Valentina
12 lessen per blok
2 uur per les
300*
Methode Nuovo Espresso 1 in combinatie met extra cursusmateriaal voorzien door de docent.

Kennis van het Italiaans is niet vereist, maar een redelijke kennis van het Nederlands of Engels is nodig voor het begin.

*Met 3 cursisten geldt een prijs van €350,- pp.

 

u-pas korting – Als je een u-pas hebt, kan je je persoonlijke budget inzetten om (een deel van) de cursus te betalen of 5% korting krijgen op groepscursussen van 4 of meer cursisten (niet in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen).

Cursisten over Kookoovaja

Geduldige en vriendelijke lerares

De Italiaanse les wordt gegeven door een geduldige, vriendelijke lerares die goed weet hoe ze iets moet overbrengen en zelf veel kennis van zaken heeft waardoor ze goed uitleg kan geven. – Nienke

Great teacher!

If you do Italian with Kookoovaja, do yourself a favour and go for Valentina as teacher. She makes the class fun and keeps energy in!
– Tom

Echt een aanrader!

De perfecte manier om een nieuwe taal te leren. En ook al kan het ivm Corona niet fysiek, het les hebben via video gaat prima, en scheelt ook weer reistijd. Valentina is een goede en leuke docent. Ze weet ook veel van de cultuur en geschiedenis. Echt een aanrader! Natascha

Creative methods and focus on grammar

I really liked the teacher, the focus on grammar which allowed me to really progress to a higher level of linguistic understanding, the conversation in the class in Italian, the creative teaching methods e.g. incorporating music.
Elizabeth

Neem een kijkje in de les

Alle cursussen

Cursus Italiaans voor Beginners l

Niveau A0 tot A1 €300*

Cursus Italiaans voor Beginners ll

Niveau A1 tot A2 €300*

Cursus Italiaans spreken tijdens je vakantie

Niveau A0 naar A1 €300*

Gespecialiseerde cursus Italiaans op aanvraag

Verschillende niveaus €On request

Cursus Italiaans voor vergevorderden I, II and III

Level B1 to B2+ €300*

Cursus Italiaans voor gevorderden I, II and III

Niveau A2 to B1 €300*