Cursus Grieks voor Beginners I

Wat ga ik leren?

In de cursus Grieks voor beginners leer je om te lezen, schrijven en praten op basisniveau. Je start met het alfabet en de juiste uitspraak en van daaruit leer je om iets over jezelf te vertellen en korte gesprekken te voeren over het dagelijks leven.

Je raakt in het bijzonder vertrouwd met onderwerpen zoals: jezelf voorstellen, vertellen over je werk, familie en vrienden, vervoer, je dagelijkse planning, het weer, winkelen en een bestelling plaatsen in cafés en restaurants.

Iedere groep heeft maximaal 8 deelnemers, om ervoor te zorgen dat jij het maximale uit de les kan halen. Je krijgt veel gelegenheid om te spreken, terwijl je ook van andere cursisten kan leren die andere vragen en ervaringen hebben.

Avondlessen Grieks voor beginners I

We bieden deze cursus in de avond aan, van 17.15 uur tot 19.15 uur of van 19.30 uur tot 21.30 uur. De precieze dag en tijd wordt gekozen op basis van de beschikbaarheid van de cursisten.

Online of offline?

Onze cursussen kunnen worden aangeboden als online of offline/hybride lessen. Tijdens het aanmelden kan je je voorkeur aangeven. Na je aanmelding plannen we een intake gesprek in. Tijdens dit gesprek kunnen we jouw doelen en verwachtingen van de cursus bespreken en je niveau toetsen. Als je nog vragen hebt, kunnen we die ook tijdens dit gesprek beantwoorden.

Niveau A0 naar A1
Je docent is Annita of Stefania
12 lessen per blok
2 uur per les
325*
Methode Επικοινωνήστε ελληνικά 1 en extra cursusmateriaal van de docent.

Je hoeft geen kennis van Grieks te hebben, maar we verwachten wel dat je al ervaring hebt met het leren van een vreemde taal (bijvoorbeeld Engels).

*Met 3 cursisten geldt een prijs van €375,- pp.

 

u-pas korting – Als je een u-pas hebt, kan je je persoonlijke budget inzetten om (een deel van) de cursus te betalen of 15% korting krijgen op groepscursussen van 4 of meer cursisten (niet in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen).

Geen reviews gevonden

Neem een kijkje in de les

Alle cursussen

Cursus Grieks voor Beginners I

Niveau A0 naar A1 €325*

Cursus Grieks voor Beginners II

Niveau van A1 naar A2 €325**

Cursus Grieks voor Gevorderden I, II en III

Niveau A2 naar B1 €325*

Cursus Grieks voor Vergevorderden I, II en III

Niveau B1 naar B2 €325*