Cursus Grieks voor Beginners II

Wat ga ik leren?

Waar de cursus Grieks voor beginners I stopt, gaat de cursus Grieks voor beginners II verder met ingewikkeldere zinsconstructies.

Je leert om deel te nemen aan uitdagendere gesprekken en je kunt veelgebruikte uitdrukkingen begrijpen over actuele onderwerpen. Je leert ook hoe je kunt praten over het verleden en de toekomst.

Onderwerpen waar je vertrouwd mee raakt op dit taalniveau zijn: huisvesting en accommodatie, de weg wijzen, activiteiten voor op reis en in je vrije tijd, levensverhalen, toekomstplannen, werkgelegenheid en solliciteren naar een baan, een doktersbezoek, naar de bank gaan, het postkantoor, politiebureau en gemeentehuis.

Iedere groep heeft maximaal 8 deelnemers, om ervoor te zorgen dat jij het maximale uit de les kan halen. Je krijgt veel gelegenheid om te spreken, terwijl je ook van andere cursisten kan leren die andere vragen en ervaringen hebben.

Avondlessen Grieks voor beginners II

We bieden deze cursus in de avond aan, van 17.15 uur tot 19.15 uur of van 19.30 uur tot 21.30 uur. De precieze dag en tijd wordt gekozen op basis van de beschikbaarheid van de cursisten.

Online of offline?

Onze cursussen kunnen worden aangeboden als online of offline/hybride lessen. Tijdens het aanmelden kan je je voorkeur aangeven. Na je aanmelding plannen we een intake gesprek in. Tijdens dit gesprek kunnen we jouw doelen en verwachtingen van de cursus bespreken en je niveau toetsen. Als je nog vragen hebt, kunnen we die ook tijdens dit gesprek beantwoorden.

Niveau van A1 naar A2
Je docent is Stefania of Aspa
12 lessen per blok
2 uur per les
325**
Methode Επικοινωνήστε ελληνικά 1 en extra cursusmateriaal van de docent.

De verwachting is dat je hiervoor een cursus Grieks voor beginners hebt gevolgd. Als je niet zeker weet welk taalniveau je hebt, neem dan alsjeblieft contact met ons op.

*Met 3 cursisten geldt een prijs van €375,- pp.

 

u-pas korting – Als je een u-pas hebt, kan je je persoonlijke budget inzetten om (een deel van) de cursus te betalen of 15% korting krijgen op groepscursussen van 4 of meer cursisten (niet in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen).

Geen reviews gevonden

Neem een kijkje in de les

Alle cursussen

Cursus Grieks voor Beginners I

Niveau A0 naar A1 €325*

Cursus Grieks voor Beginners II

Niveau van A1 naar A2 €325**

Cursus Grieks voor Gevorderden I, II en III

Niveau A2 naar B1 €325*

Cursus Grieks voor Vergevorderden I, II en III

Niveau B1 naar B2 €325*