Cursus Grieks voor Vergevorderden I, II en III

Wat ga ik leren?

De cursussen Grieks voor vergevorderden stellen je in staat om een beter begrip te ontwikkelen voor complexe teksten over zowel concrete als abstracte onderwerpen, zoals sporten, reizen, bezienswaardigheden en vieringen, als ook over het milieu, gezondheid, onderwijs, cultuur, media en kunst. Je herhaalt onderdelen die je al kent en je ontwikkelt het vermogen in het Grieks te communiceren met een mate van vloeiendheid die een spontane interactie met moedertaalsprekers gemakkelijk maakt, zelfs in ingewikkelde situaties.

Je kunt een diversiteit aan uitdagende teksten begrijpen en je vergroot je kennis van de Griekse cultuur (we verdiepen ons in Griekse vieringen, muziek, geschiedenis en literatuur) dat ervoor zorgt dat je impliciete betekenissen herkent. Je bent in staat om zelf heldere en gedetailleerde teksten te maken en daarin jouw meningen en argumenten te uiten.

Iedere groep heeft maximaal 8 deelnemers en duurt 2 uur. Hierdoor hebben we altijd voldoende tijd om jou goed te kunnen helpen. Je krijgt veel tijd om zelf te praten, maar daarnaast kun je ook veel leren van de vragen en ervaringen van je medecursisten.

Avondlessen Grieks voor vergevorderden

We bieden deze cursus in de avond aan, van 17.15 uur tot 19.15 uur of van 19.30 uur tot 21.30 uur. De precieze dag en tijd wordt gekozen op basis van de beschikbaarheid van de cursisten.

Online of offline?

Onze cursussen kunnen worden aangeboden als online of offline/hybride lessen. Tijdens het aanmelden kan je je voorkeur aangeven. Na je aanmelding plannen we een intake gesprek in. Tijdens dit gesprek kunnen we jouw doelen en verwachtingen van de cursus bespreken en je niveau toetsen. Als je nog vragen hebt, kunnen we die ook tijdens dit gesprek beantwoorden.

Niveau B1 naar B2
Je docent is Stefania of Annita
12 lessen per blok
2 uur per les
325*
ΚΛΙΚ στα ελληνικά επίπεδο Β2 en extra cursusmateriaal van de docent.

De verwachting is dat je hiervoor een cursus Grieks hebt gevolgd tot taalniveau B1. Als je niet zeker weet welk taalniveau je hebt, neem dan alsjeblieft contact met ons op.

*Met 3 cursisten geldt een prijs van €375,- pp.

 

u-pas korting – Als je een u-pas hebt, kan je je persoonlijke budget inzetten om (een deel van) de cursus te betalen of 15% korting krijgen op groepscursussen van 4 of meer cursisten (niet in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen)

Geen reviews gevonden

Neem een kijkje in de les

Alle cursussen

Cursus Grieks voor Beginners I

Niveau A0 naar A1 €325*

Cursus Grieks voor Beginners II

Niveau van A1 naar A2 €325**

Cursus Grieks voor Gevorderden I, II en III

Niveau A2 naar B1 €325*

Cursus Grieks voor Vergevorderden I, II en III

Niveau B1 naar B2 €325*