Academisch Engels

Is het voor mij?

Heb je hulp nodig met jouw academische papers en presentaties in het Engels? Dan is dit de cursus voor jou. De cursus Academisch Engels is ontwikkeld voor cursisten die in verschillende stadia van hun academische studie zijn, zoals bachelor, master en promoverende cursisten.

Wat ga ik leren?

Deze cursus staat open voor jouw behoeften en vragen, zodat elke cursist kan leren van de andere cursisten. In de 4 groepslessen nemen we de basiselementen door van academische vaardigheden, zoals standaarden voor het schrijven van essays, het kritisch analyseren van academische teksten en andere behoeften die door cursisten zijn geuit. In de 4 individuele lessen krijg je hulp met het in praktijk brengen van de technieken uit de groepslessen in je schoolopdrachten. Je kunt dan ook elke andere academische zorgen uiten of gebieden die nog verbetering kunnen gebruiken.

Het lesrooster wisselt om de week tussen 2 uur durende groepslessen en 1 uur durende individuele lessen. Elke groep heeft ongeveer 3 tot 4 cursisten per les en de individuele les wordt gepland naar de wensen van de cursist.

Het lesrooster van deze cursus loopt gelijk op met de academische agenda van Universiteit Utrecht. Op die manier kunnen we ons focussen op zowel huidige als toekomstige schrijfopdrachten in een poging om zowel op korte als op lange termijn de kans op academisch succes mogelijk te maken.

Avondlessen Academisch Engels

Wij bieden deze cursus in de avond aan, van 17.15 uur tot 19.15 uur of van 19.30 uur tot 21.30 uur. De precieze dag en tijd wordt gekozen op basis van de beschikbaarheid van de cursisten.

Online of offline?

Onze cursussen kunnen worden aangeboden als online of offline/hybride lessen. Tijdens het aanmelden kan je je voorkeur aangeven. Na je aanmelding plannen we een intake gesprek in. Tijdens dit gesprek kunnen we jouw doelen en verwachtingen van de cursus bespreken en je niveau toetsen. Als je nog vragen hebt, kunnen we die ook tijdens dit gesprek beantwoorden.

Niveau van B2 tot C2
Je docent is Oana of Vasso
12 lessen per blok
2 uur per les*
280**
De docent voorziet in het lesmateriaal

We verwachten dat je een gevorderde beheersing hebt van het Engels. Neem contact met ons op om een plaatsingstest te doen om te bepalen wat jouw startniveau is.

*Met 3-6 cursisten duurt een les twee uur. Met 2 cursisten duurt een les anderhalf uur.
**Met 4-6 cursisten vergaderen in een klaslokaal geldt een cursusprijs van 280,- pp
Met 4-6 cursisten die online vergaderen geldt een cursusprijs van 260,- pp
Met 3 cursisten vergaderen in een klaslokaal geldt een cursusprijs van 370,- pp
Met 3 cursisten die online vergaderen geldt een cursusprijs van 350,- pp
Met 2 cursisten vergaderen in een klaslokaal geldt een cursusprijs van 440,- pp
Met 2 cursisten die online vergaderen geldt een cursusprijs van 420,- pp

u-pas korting – Als je een u-pas hebt, kan je je persoonlijke budget inzetten om (een deel van) de cursus te betalen of 5% korting krijgen op groepscursussen van 4 of meer cursisten (niet in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen).

Cursisten over Kookoovaja

Great teacher

Laurel is a great teacher. I used to discuss the main ideas of my papers with her and we used to have really interesting talks about gender studies and social science in general. This kind of talks improved my arguments and reinforced my ideas in the texts. The course was very useful.

Sylvia

Neem een kijkje in de les

Alle cursussen

Academisch Engels

Niveau van B2 tot C2 €280**

Zakelijk Engels

Niveau tussen A2 en C1 €280**

Cursus Engels Examenvoorbereiding

Verschillende niveaus €On request

Cursus Engels voor Beginners tot Engels voor Vergevorderden

Verschillende niveaus €280**

Cursus Engels spreken | conversatieles

Verschillende niveaus €On request